Aircondition og klimaanlæg

 

Aircondition & klimaanlæg til kontoret

 
Aircondition i loftet på kontor

Behageligt indeklima med nyt effektivt klimaanlæg

Hos Østjysk Køleteknik leverer og installerer vi nye funktionsdygtige klimaanlæg og aircondition til din arbejdsplads.
Et effektivt klimaanlæg fra Østjysk Køleteknik skaber et sundt indeklima, som styrker medarbejdernes arbejdsmiljø og trivsel. Det skaber større velvære, øger produktiviteten og giver færre sygedage.


Mange anvendelsesmuligheder

Klimaanlæg og aircondition styrer temperaturen og fugtigheden i lokalet samt renser og fordeler luften. Du bestemmer selv den ønskede temperatur, og kan afkøle og opvarme rummet efter behov. Luften bliver ligeledes renset for svampesporer, pollen, støv og røg med klimaanlæggets filtre.Klimaanlæg kan udvides med ventilation, så frisk luft udefra blandes med den klimatiserede luft.
Resultatet er et indeklima, der skaber de bedste betingelser for dine medarbejdere.


Anerkendte fabrikater

Østjysk Køleteknik er leverandør af anerkendte kvalitetsanlæg fra Daikin og Mitsubishi, som er blandt verdens førende fabrikanter indenfor klimaanlæg og aircondition.
Det sikrer dig innovative og driftssikre anlæg med udvidet garanti, energibesparende miljørigtige løsninger, intelligente programmeringsteknologier, samt gennemtænkt og smukt design.


Daikin aircondition Mitsubishi aircondition


Kyndig projektering og installation

I Østjysk Køleteknik har vi mange års erfaring og den nødvendige ekspertise, til at udarbejde og projektere den helt rigtige klimaløsning. Vi opmærksom på individuelle behov, hensyntagen til det æstetiske udtryk og bygningsmæssige forhold. Vi projekterer og installerer klimaanlæg og aircondition til kontorer, butikker, værksteder, hoteller, laboratorier, klinikker, hospitaler, institutioner og boliger.


Klimaanlæg til virksomheder i hele landet

Østjysk Køleteknik er baseret i Østjylland, med domicil i Aarhus. Med tiden har vores opgaver bredt sig fra Aarhus og det øvrige Østjylland, til hele landet. Bestil os gerne til et uforpligtende besøg og få kvalificeret rådgivning om mulighederne.
Ring på tlf. 3143 0530 eller send en mail i dialogboksen.


Udover aircondition og klimaanlæg tilbyder vi også løsninger inden for industrikøling, køling af serverrum, fryserum, jordvarme, luft til vand og meget mere.Dialogen starter her

 

 


Tilbage til toppen