Køle fryserum

 

Driftssikre fryserum og kølerum

 
Lad os udføre eftersyn af dine køle- og klimaanlægØstjysk Køleteknik leverer og monterer driftssikre og effektive lavenergi kølerum og fryserum, og rådgiver gerne omkring dimensionering og installation.
Vi forhandler kvalitets køle- og fryserum, der opbygges af højisolerede moduler, og som gør, at vi kan skræddersy den rigtige løsning, der matcher dit behov.

Østjysk Køleteknik leverer kølerum og fryserum til alle formål og brancher, indenfor detailhandel, levnedsmiddel, kantinedrift, restaurant, storkøkken, hotel og hospital.
Lavenergi kølerum og fryserum med miljøvenlige kølemidler sikrer dit køle- og fryserum den helt rigtige temperatur hele tiden, og giver dine råvarer de bedst mulige betingelser for opbevaring og holdbarhed.

Kontakt os, så vi kan tage en snak om dine behov og finde den helt rigtige løsning. Ring 31 430 530 - eller udfyld formularen til højre.


Udover løsninger til kølerum og fryserum sælger vi også professionelle løsninger inden for industrikøling, klimaanlæg, køling af serverrum, jordvarme, luft til vand varmepumper og meget mere.


Dialogen starter her

 

 


Tilbage til toppen