Komfortkøling

 

Komfortkøling sikrer bedre arbejdsmiljø

 

Øget produktivitet
Komfortkøling er klimaanlæg og aircondition der regulerer og styrer temperatur og luftfugtighed samt renser luften, for at opnå et optimalt indeklima, der forbedrer trivsel og komfort på arbejdspladsen.
En rumtemperatur der reduceres fra 25 gr. C til 21 gr. C, medfører en væsentlig forbedring af produktiviteten. Luften bliver ligeledes renset for svampesporer, pollen, støv og røg med klimaanlæggets filtre.
Resultatet er et indeklima, der skaber de bedste betingelser for dine medarbejdere.


Vi beregner den rette dimensionering
Østjysk Køleteknik er eksperter i individuelle indeklimaløsninger. Vi foretager kølebehovsberegning på baggrund af rummets størrelse, luftstrøm og varmeudvikling i rummet.
Det er vigtigt at et klimaanlæg er dimensioneret korrekt, og dermed sikrer den rette temperatur og luftfugtighed, samt renser og fordeler luften optimalt.  


Anerkendte fabrikater
Østjysk Køleteknik er leverandør af anerkendte kvalitetsanlæg fra Daikin og Mitsubishi, som er blandt verdens førende fabrikanter indenfor klimaanlæg og aircondition. Det sikrer dig innovative og driftssikre anlæg med udvidet garanti, energibesparende miljørigtige løsninger, intelligente programmeringsteknologier, samt gennemtænkt og smukt design.


Landsdækkende
Østjysk Køleteknik er baseret i Østjylland, med domicil i Aarhus. Med tiden har vores opgaver bredt sig fra Aarhus og det øvrige Østjylland, til hele landet.
Bestil os gerne til et uforpligtende besøg og få kvalificeret rådgivning om mulighederne. Ring på tlf. 3143 0530 eller send en mail i dialogboksen.


Dialogen starter her

 

 

Tilbage til toppen