Komfortkøling

 

Komfortkøling sikrer bedre arbejdsmiljø

 

Hvad er komfortkøling?


Komfortkøling er klimaanlæg og aircondition der regulerer og styrer temperatur og luftfugtighed samt renser luften, for at opnå et optimalt indeklima, der forbedrer trivsel og komfort på arbejdspladsen.
En rumtemperatur der reduceres fra 25 gr. C til 21 gr. C, medfører en væsentlig forbedring af produktiviteten. Luften bliver ligeledes renset for svampesporer, pollen, støv og røg med klimaanlæggets filtre.
Resultatet er et indeklima, der skaber de bedste betingelser for dine medarbejdere.

Vi beregner den rette dimensionering


Østjysk Køleteknik er eksperter i individuelle indeklimaløsninger. Vi foretager kølebehovsberegning på baggrund af rummets størrelse, luftstrøm og varmeudvikling i rummet.
Det er vigtigt at et klimaanlæg er dimensioneret korrekt, og dermed sikrer den rette temperatur og luftfugtighed, samt renser og fordeler luften optimalt.

Anerkendte fabrikater


Østjysk Køleteknik er leverandør af anerkendte kvalitetsanlæg fra Daikin og Mitsubishi, som er blandt verdens førende fabrikanter indenfor klimaanlæg og aircondition. Det sikrer dig innovative og driftssikre anlæg med udvidet garanti, energibesparende miljørigtige løsninger, intelligente programmeringsteknologier, samt gennemtænkt og smukt design.

Komfortkøling i hele landet


Østjysk Køleteknik er baseret i Østjylland, med domicil i Aarhus. Med tiden har vores opgaver bredt sig fra Aarhus og det øvrige Østjylland, til hele landet.
Bestil os gerne til et uforpligtende besøg og få kvalificeret rådgivning om mulighederne. Ring på tlf. 3143 0530 eller send en mail i dialogboksen.
Udover komfortkøling tilbyder vi også andre løsninger inden for klimaanlæg samt køling af serverrum, industrikøling, kølerum, jordvarme, luft til vand varmepumper og meget mere.


Dialogen starter her

 

 

Tilbage til toppen