Luft til luft varmepumper

 

Luft til luft varmepumper med høj ydeevne

 
luft til vand Østjylland, Århus, Skødstrup

 

Østjysk Køleteknik har mange års erfaring med rådgivning og installation af luft til luft varmepumper.
Vi anbefaler en Daikin Inverter varmepumpe, som udnytter den allernyeste varmepumpeteknologi og har meget stor ydeevne, samtidig med at den er lydsvag. Den er designmæssigt blandt de bedste på markedet, og med sin inverterteknologi innovativ inden for klimastyring. Det betyder, at du kan spare op til 70% på dit elforbrug.

En Daikin Inverter luft til luft varmepumpe bruges til at: 

  • Opvarme hus, sommerhus eller fritidsbolig
  • Rense luften, så du får bedre indeklima
  • Bekæmpe bakterie- og virusudbredelse
  • Drifte dit aircondition eller klimaanlæg
  • 3 års produktgaranti

Luft til luft varmepumpen betjenes ved en trådløs fjernbetjening. Varmepumpen regulerer køling og opvarmning løbende, så den passer til rummets temperatur, og den mindsker systemets opstartstid, så den ønskede rumtemperatur opnås hurtigere. Det gør det nemt og ukompliceret.
Der ydes dertil 3 års produktgaranti.

Professionel installation af luft til luft varmepumpe
Når du køber en Daikin Inverter luft til luft varmepumpe hos Østjysk køleteknik, får du en certificeret installatør ud til dig, som dels sikrer en professionel installation og dels rådgiver om varmepumpens funktioner.Udover luft til luft varmepumper tilbyder vi også jordvarme og luft til vand-løsninger.
Derudover tilbyder vi professionelle løsninger inden for køleteknik, bl.a. klimanlæg, industrikøling, fryserum og serverrumskøling.

Dialogen starter her

 

 


Tilbage til toppen